Termeni și Condiții Generale

Detaliile noastre:


Acest website este deținut și operat de Pangea International LLC (ca urmare numit Operator). Operatorul este înregistrat în Ungaria sub numărul de înregistrare 01 06 790303 și are biroul la adresa apartamentul 14, etajul 2, strada Podmaniczky 57, Budapesta, 1064. Spațiul principal de activitate al operatorului este apartamentul 14, etajul 2, strada Podmaniczky 57, Budapesta, 1064.

 

Prevederi introductive


Operatorul operează un registru online de contabili și consilieri fiscali cât și o piață online pentru contabili, consilieri fiscali și oameni care sunt în căutare de servici de contabilitate pe site-ul www.najdiprekladatele.cz (la care ne putem ca urmare referi cu „Site“). Operatorul permite contabililor calificați și a consultanților fiscali (la care ne putem ca urmare referi cu „Contabili“) să se înregistreze pe site și să își creeze profiluri profesionale (la care ne putem ca urmare referi cu „Profiluri de contabili“) și le permite, de asemenea, să trimită propuneri pentru oferte (la care ne putem ca urmare referi cu „Oferte“) postate pe site de Clienți. Operatorul permite și oamenilor care au nevoie de servicii de contabilitate (la care ne putem ca urmare referi cu „Clienți“) să se înregistreze pe site și să își creeze profiluri (la care ne putem ca urmare referi cu „Profiluri de clienți“) și să utilizeze aceste profiluri pentru a crea Oferte pe site. Clienții și Contabilii pot interacționa prin intermediul site-ului, postând Oferte, și trimițând propuneri către Oferte cât și comunicând unii cu alții.

Termenii și Condițiile guvernează drepturile și obligațiile persoanelor (Contabili, Clienți și terțe părți; împreună Utilizatori) care utilizează site-ul și alte relații legale ce au legătură.

Intrând pe site, utilizatorul confirmă că el / ea este familiar cu formularea curentă a Termenilor și că este de acord cu ei.

Operatorul poate modifica sau adăuga cuvinte în plus la formularea corectă a condițiilor. Termenii și Condițiile Generale curente sunt postate pe site în așa fel încât Utilizatorii să se poată acomoda cu ele fără vreo dificultate mare. Termenii intră în efect din momentul în care sunt publicați pe Site.

 

Regulile de utilizare ale site-ului


Serviciile oferite de Operator includ atât servicii gratuite cât și servicii plătite. Majoritatea acestor servicii nu pot fi utilizate decât de Utilizatori care și-au creat un profil pe un website.

Serviciile gratuite includ conturi de Clienți; publicarea Ofertelor; accesarea bazei de date de contabili pe Site; accesarea informațiilor de contact, prețurile și mesajele private de la Contabili cât și evaluarea ofertelor acestora. Crearea unui profil de Contabil este de asemenea gratuită, dar acelea vor rămâne inactive, iar informațiile de contact vor fi ascunse.

Serviciile plătite includ trimiterea de propuneri pentru Ofertele postate pe website; publicarea informațiilor dvs.; primirea de notificări prin email în legătură cu Oferte relevante postate pe site și comunicarea cu Clienți prin intermediul site-ului.

Operatorul nu oferă Site-ul decât Contabililor și Clienților care sunt complet responsabili pentru precizia, integralitatea și adevărul informațiilor trimise de ei, acestea includ, dar nu se limitează la Oferte postate pe site; mesaje private; și informații de pe profil. Operatorul nu este ca urmare responsabil pentru conținutul (mesaje, imagini, alte fișiere) postat de Utilizatori pe Site. Operatorul nu este sub nicio circumstanță responsabil de conținutul (adevărul acestuia, precizia și integralitatea) materialelor postate pe Site.

Operatorul nu poate fi tras la răspundere pentru încălcarea drepturilor personale sau de autor a informațiilor (imagini, mesaje, etc.) publicate de Utilizatori.

Operatorul nu poate fi tras la răspundere pentru orice daune cauzate utilizatorilor în conexiune cu utilizarea funcțiilor oferite de Site. Operatorul este în mod explicit neresponsabil pentru daune cauzate în urma acestor evenimente: primirea de sfaturi sau servicii incorecte, greșite sau înșelătoare de la un Contabil; imposibilitate de a găsi un Contabil potrivit pentru o Ofertă, primirea de informații incorecte, greșite sau înșelătoare de la un Client, faptul că nu a fost plătit un Contabil de către Client, faptul că nu ați fost angajat(ă) drept Contabil în urma unei oferte; faptul că ați fost indus(ă) în eroare de informații greșite, incomplete sau neadevărate dintr-o Ofertă, de pe un Profil sau dintr-un mesaj; orice fel de lipsă de executare sau de executare greșită între Utilizatori.

Există posibilitatea ca operatorii să verifice ocazional informațiile personale ale Contabililor care utilizează Site-ul la cererea sau din propria inițiativă. Conturile de Contabili care au fost verificate și care sunt considerate legitime, contabili sau consilieri fiscali calificați s-ar putea să fie evidențiați cu o insignă de Verificare. În orice caz, Operatorul nu poate să garanteze că toți Contabilii de pe site sau că toți Contabilii Verificați au abilitățile, experiența. educația sau certificatele necesare pentru a fi considerați contabili sau consilieri fiscali calificați. De asemenea, nu putem garanta că toți Contabilii care trimit propuneri unei Oferte au abilitățile, experiența, educația sau certificatele necesare pentru a îndeplini cerințele Ofertei. Clienții își asumă pe deplin responsabilitatea în vederea selectării sau angajării unui Contabili, iar Operatorul nu își asumă niciun fel de responsabilitate pentru daunele care rezultă din acțiunile Contabilului.

Utilizatorii acestei website nu utilizează decât serviciile oferite de Operator, iar ei nu sunt angajați sau parteneri de afaceri. Operatorul nu trebuie tras la răspundere pentru ce susțin Utilizatori, iar Operatorul nu va intra în relațiile formate dintre un Contabil și un Client în afara Site-ului. Operatorul nu procesează plățile dintre Utilizatorii site-ului și nu este responsabil pentru plata nimănui care utilizează serviciile oferite.

Operatorul nu garantează acces neîntrerupt la Site și nici nu garantează securitatea Site-ului. Operatorul nu va fi responsabil pentru daune cauzate Utilizatorilor de-a lungul utilizării Site-ului, acestea includ, dar nu se limitează la daune cauzate la descărcarea de fișiere postate pe Site, daune cauzate de inaccesibilitate, funcționare incorectă a Site-ului sau viruși de calculator. Operatorul nu este responsabil pentru daune cauzate de pierderea informațiilor, încălcarea intimității sau expunerea de informații sensibile cauzată de o invadare a site-ului sau de acces neautorizat către terțe părți.

Faptul că utilizatorii dau clic pe unele link-uri pe Site s-ar putea să-i conducă pe alte website-uri. Operatorul nu evaluează aceste site-uri, iar Utilizatorii își asumă pe deplin responsabilitatea de a lua măsuri de precauție atunci când accesează aceste website-uri.

Utilizatorul este responsabil de toate daunele cauzate de accesul neautorizat la sistemul Site-ului.

Operatorul își rezervă dreptul de a limita sau de restrânge complet accesul oricăror utilizatori la website, permanent și fără vreo notificare sau explicație. Această restricție sau suspensie se poate aplica oricărui număr de utilizatori, inclusiv utilizatorilor care plătesc pentru site. Operatorul are, de asemenea, dreptul de a adaugă informații în plus, modifica sau șterge Oferte publicate pe Site. Operatorul are, de asemenea, dreptul de a șterge utilizatori fără vreo notificare sau explicație, inclusiv în cazul Utilizatorilor care plătesc.

Utilizatorul înțelege că Operatorul nu operează plățile dintre Clienți și Contabili, nici nu își asumă rolul de intermediar Escrow, iar în cazul unei relații pe bază de contract dintre un Contabil și un Client, orice plăți sunt făcute în afara site-ului.

Utilizatorul înțelege că o întâlnire solicitată sau că o Angajare prin intermediului Site-ului de către un Client nu reprezintă o obligație legală, iar o relație pe bază de contract între Contabil și Client nu este realizată decât atunci când ambele părți semnează un acord în afara Site-ului.

Contabili înregistrați pe site au responsabilitatea de a se asigura că Asociațiile din care fac parte le permit să aplice pentru joburi pe site. Operatorul nu este responsabil pentru daune, sancțiuni sau pedepse în situația în care un faptul că un Contabil utilizează site-ul reprezintă un conflict pentru Codul Etic al Asociației din care face parte.

 

Drepturi de proprietate și de autor


Operatorul deține toate drepturile de autor și intelectuale aferente site-ului.

Acordul utilizatorului, precum imagini, mesaje și materiale scrise sau audiovizuale care au fost încărcate site de Utilizatori sunt munca lor, iar ei pot exercita toate drepturile de proprietate care le revin.

Conținutul de pe site nu poate fi stocat, modificat sau diseminat fără acordul prealabil al Operatorului.

 

Drepturile și obligațiile utilizatorului


Utilizatorul declară Operatorului că:

• El/ea este competent pentru acte legale sau că dispune de un reprezentat legal - în special dacă el/ea este sub vârsta legală.
• Înainte de a începe să utilizeze site-ul, el/ea a citit în detaliu Termenii și Condițiile și este complet acord cu acestea.
• Toate informațiile oferite de Utilizator sunt corecte, complete și precise.
• Utilizatorul nu va folosi site-ul dacă prin folosirea site-ului va încălca anumite legi.
• Site-ul va fi utilizat în așa fel încât să nu fie încălcate drepturile Utilizatorilor și Operatorului.
• Site-ul va fi utilizat în acord cu scopul acestuia.

În momentul în care utilizează Site-ul, Utilizatorul este obligat să respecte legile și este întotdeauna obligat să respecte drepturile Operatorului și ale altor Utilizatori, în special atunci când vine vorba de materiale cu drept de autor și de alte drepturi de proprietate intelectuală. În special, clientul nu trebuie să:

• Utilizeze Site-ul și să încalce acești Termeni.
• Obțină numele de utilizatori și / sau parolele altor utilizatori.
• Trimită cereri false, ilegale sau de spionaj către Utilizatori.
• Transmită ofertele primite sub orice formă către alți Utilizatori.
• Abuzeze, blocheze sau modifică orice parte a Site-ului sau să încerce să provoace daune aplicației sau bazei de date a Site-ului.
• Folosească software sau proceduri de acces la Site care ar putea să afecteze în mod negativ operarea Site-ului.

 

Anonimitate

Clienții care postează Oferte pe site sunt anonimi pentru Contabili, însemnând că numele sau detaliile de contact ale Clientului nu pot fi accesate atunci când aceștia trimit o propunere.

În orice caz, Clienții își pierd dreptul de anonimitate față de Contabili atunci când le scriu direct prin intermediul convorbirilor; atunci când oferă numele companiei lor într-un chestionar; atunci când solicită o întâlnire personală sau atunci când angajează un Contabil prin intermediul site-ului. În aceste situații, numele clientului și informațiile de contact vor fi complet expuse Contabilului selectat. Clientul ia la cunoștință că oricare dintre acțiunile de mai sus rezultă în expunerea lor către Contabilul selectat.

Pentru menținerea unei experiențe sigure pe Site, Operatorul are, în toate momentele, acces la Numele clientului și la informațiile acestuia de contact. Operatorul le utilizează în concordanță cu Politica acestuia de Confidențialitate

 

Baza de date de contabili


Operatorul a creat și întreține în momentul de față O bază de date cu contabili pe Site. Baza de date conține Contabili activi și inactivi, înregistrați pe site, cât și contabili și consilieri fiscali neînregistrați pe site, aceștia fiind găsiți prin intermediul bazelor de date publice.

Conturile neînregistrate apar în Baza de date, dar profilurile nu sunt accesibile pentru Utilizatori prin intermediul Site-ului. Aceste profiluri au fost create de Operatori, utilizând informații public din diverse surse. Operatorul nu este responsabil pentru corectitudinea, integralitatea și adevărul acestor informații.

În urmă cererii scrise de către o persoane care nu deține un cont înregistrat, Operatorul este obligat să șteargă, modifice sau completeze profilul cu informațiile necesare în termen de 5 zile lucrătoare.

 

Utilizatorii care plătesc


Contabilii sunt nevoiți să plătească pentru a utiliza serviciile premium oferite de Site. Serviciile premium includ listarea informațiilor acestora de contact în Baza de date a contabililor, abilitatea de a trimite propuneri la Oferte și a de a trimite mesaje directe Clienților .

Prețurile diverselor abonamente pot fi găsite oricând la adresa: https://cautcontabil.ro/plans. Operatorului îi revine dreptul de a schimba aceste prețuri oricând, fără a anunța în prealabil. Prețurile de pe această pagină nu includ TVA.

Utilizatorii pot plăti pe site utilizând cardul de credit sau PayPal. Plățile făcute de clienți utilizând cardul de credit și PayPal sunt făcut exclusiv prin intermediul Braintree (https://www.braintreepayments.com). Plătind pe site, utilizatorii sunt automat de acord cu Termenii de Serviciu Braintree.

Utilizatorii trebuie să ofere informații corecte de facturare atunci când fac plați. Furnizarea de informații incorecte s-ar putea să rezulte în blocarea contului Utilizatorului.

Prețurile de pe pagina de plăți includ automat 27% Taxă pe Valoarea Adăugată. Dacă utilizatorul include numărul de identificare fiscală, TVA-ul va fi dedus din suma de plată.

Plățile prin card de credit sau PayPal sunt toate recurente, indiferent de abonamentul selectat. Vă puteți anula oricând abonamentul. Odată ce abonamentul a fost anulat, Utilizatorul va putea utiliza toate serviciile Premium până la sfârșitul perioade pentru care a plătit. După sfârșitul acestei perioade plătite, Profilul de Contabil va intra din nou în stare inactivă.

Plățile făcute prin card de credit sau PayPal sunt întotdeauna nerambursabile.

Operatorul își rezervă dreptul de a oferi perioade gratuite de probă anumitor Contabili cât și dreptul de a revoca acest perioade gratuite de probă în orice moment.

 

Prevederi finale


Toate relațiile juridice care se formează prin intermediul sau în relație cu Site-ul sunt guvernate de legile Republicii Ungariei, indiferent de locația din care este accesat sau utilizat Site-ul.

Sunteți de acord cu acești Termeni prin faptul că ați verificat acordul dvs. prin intermediului formularului online. Verificându-vă acordul, luați la cunoștință că sunteți familiari cu Termenii și Politica de Confidențialitate și că îi acceptați în totalitate.

În cazul în care o prevedere a Termenilor devine nevalidă sau ineficientă, o prevedere a cărei semnificație este cât de poate de apropiată trebuie substituită în cazul acestor prevederi nevalide. Faptul că nu sunt valide sau ineficiența oricărei prevederi nu trebuie să afecteze validitatea sau eficiența altor prevederi.

Utilizatorul este de acord că orice fel de dispute legale cu Operatorul vor avea loc în Curtea Municipală din Budapesta, Ungaria.

Prin utilizarea acestui site, Utilizatorul își pierde dreptul la acțiuni legale împotriva Operatorului.

Acești termeni sunt valabili începând cu 1 August, 2019.
Budapesta, 1 August, 2019.