De ce ar trebui să vă înregistrați

Card image cap
Dezvoltați-vă clientela

Datorită eforturilor noastre de marketing, în fiecare zi, oameni noi își postează cazurile pe site și caută consilieri fiscali și contabili. Puteți să trimiteți estimări tuturor ofertelor pe care le doriți și să vă conectați cu persoanele care au nevoie rapid de contabili.

Card image cap
Încercați-l gratuit

Înregistrați-vă gratuit pe site și timp de o lună puteți să folosiți toate funcțiile acestuia. După expirarea lunii gratuite vă puteți abona la un plan lunar sau anual, care poate fi anulat în orice moment. Veți putea să vă păstrați setările și recenziile contului, chiar dacă nu vă veți abona înainte ca luna de probă să se încheie.

Card image cap
Economisiți timp

Nu va mai trebui să vă petreceți timpul lucrând asupra unor cazuri care nu vi se potrivesc. Toate ofertele postate pe site sunt pre-examinate, așa că cele mai multe dintre întrebările dumneavoastră au deja un răspuns pregătit. Procedura de aplicare la un caz durează doar câteva minute și nu putea fi mai simplă de atât.

Card image cap
Creșteți-vă venitul

Prin economisirea timpului și a costurilor de marketing puteți lucra mai eficient, puteți prelua mai mulți clienți și vă puteți îmbunătăți situația financiară.

Cum funcționează

hiw_1 hiw_1-num

Înregistrare

Faceți clic pe butonul de înregistrare și creați un cont. După ce ne-ați furnizat acreditările dumneavoastră, veți primi un e-mail cu un link de verificare. Făcând clic pe link, vă veți confirma contul și veți fi gata pentru următorul pas.


hiw_2 hiw_2-num

Completați-vă profilul

Urmați instrucțiunile de la profilul dumneavoastră și furnizați informațiile necesare pentru a vă activa contul. Trebuie să configurați regiunile și domeniile contabile în care operați. De asemenea, puteți să scrieți o introducere, să încărcați o imagine de profil, să setați o adresă și să adăugați detalii de contact.


hiw_3 hiw_3-num

Începeți să trimiteți oferte

Dacă ați urmat pașii anteriori, contul dumneavoastră va deveni vizibil online și veți putea începe să aplicați la cazuri. De asemenea, veți apărea automat și în baza noastră de date de contabili, astfel încât clienții să vă poată găsi chiar dacă aceștia nu sunt înregistrați.

Întrebări Frecvente

Website-ul nostru a fost făcut pentru a conecta oameni și companii care au nevoie de servicii de contabilitate și de contabili cu experiență. Datorită activităților noastre de marketing, oameni din toată țară postează regulat joburi (oferte) pe site fără niciun cost. Înregistrându-vă pe site, puteți trimite propuneri pentru aceste oferte, găsindu-vă clienți noi și formând noi relații.
Noi oferim o perioadă gratuită de probă pentru că ne dorim ca site-ul și toate serviciile premium să fie încercate de contabili – nu este necesar un card de credit. La sfârșitul perioadei gratuite de probă, puteți alege dintre un abonament lunar, semi-anual sau anual care costă 10 EUR, 50 EUR, respectiv 88 EUR. Puteți anula oricând abonamentul și veți beneficia încă de toate serviciile premium până la sfârșitul perioadei plătite.
După înregistrare, vă vom cere să vă completați profilul de contabil și să setați regiunile din care doriți să primiți clienți. Veți primi notificări prin email despre noi oferte postate pe site, aceste oferte aflându-se în vecinătatea dvs. Chiar dacă nu veți primi notificări legate de oferte care sunt în afară locațiilor selectate, veți putea încă aplica la acestea dacă doriți să lucrați cu clientul respectiv. Vă puteți schimba oricând preferințele de pe profil.
Drept contabil activ, puteți trimite propuneri pentru oricâte joburi doriți. Dacă sunteți selectat(ă) pentru o întâlnire sau angajat(ă) prin intermediul site-ului, veți aranja o întâlnire personală cu noul client pentru a cădea de acord unor termeni legați de contract și plată. Vă rugăm să luați la cunoștință că o „angajare“ prin intermediul site-ului nu reprezintă o obligație legală și că decizia luată de client poate fi oricând schimbată. De asemenea, noi nu procesăm plăți și nu oferim servicii de tip escrow pentru clienți și contabili.