Cum funcționează

Treceți la versiunea de contabil

Postarea ofertei dvs.


1.) Completarea chestionarului

În primul rând, veți fi rugat să oferiți câteva informații despre afacerea dvs. Vă încurajăm să încercați să oferiți cât mai multe informații deoarece acestea îi vor ajuta pe contabilii care aplică să formuleze oferte mai bune. Completarea formularului durează doar câteva minute.

2.) Trimiterea ofertei

Ultimul pas este preprezentat de selectarea locației în care doriți să angajați contabili. Trebuie să specificați și dacă doriți o colaborare de lungă durată sau dacă aveți nevoie de o singură consultare. Trebuie să introduceți o adresă de email validă și numele dvs. Trimiteți oferta dvs. printr-un simplu clic pe butonul de trimitere.

3.) Crearea contului

Oferta dumneavoastră nu va fi vizibilă online decât după ce ați creat un cont. După trimiterea ofertei, verificați-vă contul de e-mail - veți găsi un e-mail de verificare trimis de către noi. Făcând clic pe link, vi se va cere să alegeți o parolă pe care o veți utiliza pentru a vă conecta la contul dumneavoastră. După ce vă conectați prima dată la contul dumneavoastră, oferta dumneavoastră va fi publicată online și contabilii pot începe să vă trimită propuneri.

 

Primirea ofertelor


1.) Așteptarea ofertelor

De obicei, ofertele încep să vină după câteva ore de la postarea ofertei, dar uneori trebuie să așteptați puțin mai mult. Toate ofertele sunt active în mod implicit în sistemul nostru timp de 30 de zile, așa că nu trebuie să vă îngrijorați dacă nu există niciun aplicant în prima zi. Vă vom trimite un e-mail despre fiecare propunere nouă, astfel încât să nu mai fie necesar să vă verificați contul.

2.) Compararea contabililor

După primirea câtorva oferte, le puteți compara în contul dumneavoastră. Puteți vedea cine a aplicat la oferta dumnevoastră, scrisorile lor de intenție, ratingurile și prețurile acestora. Făcând clic pe numele contabililor, puteți citi informații suplimentare despre aceștia, inclusiv despre referințele, competențele și locațiile lor. De asemenea, puteți să le verificați site-ul sau profilul de Linkedln dacă acesta este disponibil.

3.) Discutarea cazului

Dacă aveți întrebări suplimentare pentru oricare dintre consilierii fiscali sau contabilii care aplică sau dacă doriți să furnizați informații suplimentare, puteți trimite mesaje instantanee către aceștia prin intermediul site-ului. Dacă este mai convenabil pentru dumneavoastră, puteți chiar să-i sunați dacă au furnizat un număr de telefon pe profilul lor.

 

Angajarea


1.) Programarea unei întâlniri

Dacă vă place oferta unui contabil, puteți stabili o întâlnire față în față cu acesta. Dacă vă place o propunere, un e-mail care conține datele dumneavoastră de contact și ale contabilului va fi trimis atât către dumneavoastră, cât și către contabilul selectat, făcând comunicarea mai ușoară. Se poate să vă placă mai multe oferte și, prin urmare, puteți stabili întâlniri cu mai mulți contabili înainte de a alege persoana pe care să o angajați. Nu uitați să-i întrebați dacă percep vreo taxă pentru prima întâlnire.

2.) Selectarea unui contabil

Dacă ați decis pe cine să angajați pentru oferta dumneavoastră, dați clic pe butonul „Selectați contabilul” din oferta lor. Această acțiune va închide cazul și nu veți mai primi alte propuneri, iar dumneavoastră și contabilul veți primi datele de contact ale celuilalt. Acum puteți încheia un contract cu acesta și puteți stabili termenii de plată. Alegerea unui contabil prin intermediul site-ului NU este obligatorie din punct de vedere juridic și vă puteți răzgândi oricând. De asemenea, deoarece nu gestionăm tranzacții financiare, trebuie să vă plătiți contabilul prin mijloacele stabilite cu acesta.