Cotuna Andreea Expert contabil
Inactive
Toată România
andreea.cotuna@contaexpert.ro | 0040722219381
https://contaexpert.ro | LinkedIn
CV
Introducere:
Sunt expert contabil, inregistrat la Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania. Lucrez independent, pe PFA inregistrat la ANAF Timisoara.
Doresc sa ajut firmele pe partea financiara, acolo unde resursele lor sunt insuficiente, sau doresc suport.
Dupa mai mult de 12 ani de munca in cadrul firmelor multi nationale, am decis sa pornesc pe cont propriu, avand experienta ca si economist, contabil sef si manager financiar. Pentru mai multe detalii, va rog sa consultati profilul meu de linkedIn (https://www.linkedin.com/in/andreea-cotuna-1673a44a/).


Etape:
Am lucrat mult in SAP FI/CO, incepand cu anul 2005, la Saft Power Systems, Timisoara.
Am participat activ la stabilirea setarilor in SAP, necesare pentru firma nou infiintata - Walter Tools SRL, Timisoara. Apoi am activat timp de 5 ani acolo, ca si Finance Manager.
Am experienta pe audit financiar, raportari catre grup, pregatire de bugete, forecasturi, creare de rapoarte necesare managementului.
Din 2018 lucrez independent, ca sa pot acoperi cat mai bine relatia directa cu clientii mei.
De atunci, am lucrat cu diverse companii. In 2019, timp de 4 luni am facut si servicii de interimat, ca si Finance Manager. A fost o experienta foarte buna pentru cariera mea. Mai multe detalii veti gasi pe pagina web: https://contaexpert.ro