Irina Apostol Firma de contabilitate
Inactive
| verified Contabil verificat
București, Ilfov
CV
Introducere:
VICONT EXPERT SRL a fost fondatã în anul 1994 de cãtre Viorel Apostol.
Avem sediul social in Bucuresti, însã colaborãrile noastre se extind şi în afara capitalei; avem clienţi în Sibiu, Baia Mare, Sfântu Gheorghe, Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc.
Suntem membri ai Corpului Expertilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR) încã de la înfiinţare.
Societatea este condusã de asociatul unic, care are calificãrile de expert contabil, auditor financiar, consultant fiscal, secondat de un director general şi unul executiv.
În componenţa personalului angajat cu contract de munca avem economişti (experţi contabili, consultanţi fiscali, master în fiscalitate si politici financiare, auditori), contabili autorizaţi, precum şi operatori PC.


Etape:
Misiunea noastra:
Într-un mediu economic si legislativ dificil, ne perfecţionãm continuu în interesul clienţilor noştri deoarece oricare dintre ei:"... are dreptul de a-şi organiza afacerile în aşa fel încât sã reducã la minimum plata impozitelor corespunzãtoare; nimeni nu trebuie sã-şi planifice cheltuielile şi veniturile în funcţie de exigenţele maxime ale Ministerului de Finante; niciun cetãţean nu are datoria patrioticã de a plãti maximum de taxe."
Judecãtorul federal al Curţii Supreme de Justiţie a S.U.A. , Helvering vs Gregory, 1934


Firmă de contabilitate: VICONT EXPERT SRL

Adresa biroului: Bucuresti, Sector 3, Str. Cezar Bolliac nr. 60

Orele de program:
L - V, 8.30 - 16.30